dag ett

Bra uppvaknande idag. Mamma gjorde kaffe och ställde fram frukost innan hon åkte. Direkt efter hennes avfärd knäckte jag och Sebbe första ölen; en iskall Visby Pils.

Efter dusch och diverse andra hygienska nödvändigheter gav vi oss ut på en shoppingrunda på stan vilket resulterade i ett flertal riktiga klipp!


Först och främst min nya, underbara, ex. military cykel! GULDFÄRGAD! Så sjukt fet. Planerar att ta ett par actionshots imorgon så ni får se hur snabb den är.



Efter en stund kom vi in på en söndagsloppis (som förövrigt hölls av ett kollektiv. Trodde kollektivtrenden dog ut nån gång sent 70-tal? Varför har ni inte bloggat om att det kommit tillbaka maxxarna?) Där gjorde vi ett fynd, till det otroligt facila priset av 20 kr denna underbara pjäs. Den ska alldeles strax packas upp och första matchen börjar inom 10 min.

Glömde nästan:
I morse bläddrade jag i en Slitz från 94, alltså en från den gamla goda tiden när Slitz var en musiktidning, och hittade denna underbara reklambild. Alla ser vem det är va?

Nu ställde min underbara sambo fram ett bättre glas rött vin, och börjar hetsa om hockeyspelet. Måste alltså sluta, men önskar er alla en trevlig kväll och låter er veta att det än så länge inte är annat än bra här uppe :)

 

 

Peace


snabb update

Jag hade egentligen lovat mig själv att alla inlägg här skulle bli seriösa, och i viss mån fortsätter det. Dock är följande inlägg en kortare update. Mamma och jag sitter och dricker vin och då updatenerven slår till.

Så här kommer de första bilderna från Umeå (fler väntas imorgon när solen gått upp... om den nu gör det.)


Min kära mor



Öl och vin är det bästa sättet att dränka sin ångest; har vi inte alltid sagt det? :)

Jag skulle vilja säga att resan upp gick bra men det kan jag  inte gärna påstå;
-punktering
-systembolagetjakt i södra norrland
-mor fick en ytlig blodpropp i benet som ledde till:
-apoteketjakt i mellannorrland

10 timmar senare är vi ändå här och det jag finner en liten tröst i att jag inte bor i Haparanda, dit det fortfarande är hela 385 kilometer. En liten tröst men ändock en tröst.

peace homies :)

...och så här kan det se ut när gårdagen tar ut sin rätt




Denna bild ses bäst med lite stämningsmusik (ïdé från www.ttttabloid.blogg.se).













Redo?














Är du säker?





















till mina 6 unika läsare per dag.


Först och främst ett (i fet stil) stort jävla tack till Maxx, Natta, Ida (och hennes rätt flummiga klass), Patrik, Tony, Cicci, de två random tjejerna på trappan och till sist 7-eleven-killen vid skanstull som trots sina dåliga skådespelartalanger prompt hävdade att man i hans butik inte kunde köpa vin under disk, något vi alla vet är en lögn.

Nedan följer en bildkavalkad från gårdagen, enjoy!


Ja, vi är jättebra vänner.. :)



Nytt t-shirttryck?



jaa.. jag vet inte.



Några donnor från igår... :)



70-talets porrkung



Skulle man kunna kalla det en dagens?

Så var vi återigen bakfulla. Maxx ligger i sängen bakom mig och har precis slutat på Kreditor. Det var fan på tiden tycker jag. Ät nu upp din pizza, drick lite fanta och se mig packa ihop mitt liv.

nu blir du allt avundsjuk va Cissi? :)



Behöver jag skriva något alls?

2 dagar kvar

Två dagar kvar och mitt konstanta uppskjutande av egentligen allt som rör flytten börjar sätta sina spår på mina nerver. Jag spanar runt i min lägenhet och inser hur mycket det är som ska med. Jag reagerar som jag brukar; slår på TVn och inväntar ögonblicket då jag får kila iväg på en bättre lunch med Maxx. Sushi om jag får bestämma?

Tyvärr är TV's programutbud kl 09.41 in så jävla fett. Night Rider och Twins tv-shopping typ. Jag tar en titt in i badrummet och smädas omgående av de dömande blickarna från rakborste, nagelxa, wax, perfym och clear eyes. De borde legat i lådan för flera dagar sen.


Allt ska med
Alla på bilden ska med... hur fan!!

En underbar dag ute, kanske blir det en cykeltur till Maxx.. Ja, det blir nog så.



Jag gillar uppdateringshastigheten på ttttabloid.blogg.se och maxxarna.blogg.se
Jag lovar att försöka vara lika bra.

Nu har Smallville börjat och ångesten fortsätter.

en jobbdag så här mitt i all packning

Hjälpte Anna rigga inför en reklaminspelning idag, något jag verkligen inte har tid med. Dock hade jag inget valet då allt som fanns i börsen i morse var damm och kvitton.



Anna i full gång!

den moderna filmindustrin.. :(
Den moderna filmindrustri... :(


3 dagar kvar till avgång. Nu jävlar börjar det kännas!


Att packa ihop en lägenhet

Den stora ihoppackningen 2009 har tagit sin början. Vad ska man ta med och vad ska man lämna, vad kan man klara sig utan och hur många kondomer ska man ta med sig?


Kommer sakna mitt golv.

RSS 2.0